Kids tot 7 jaar

Kinderen vinden dansen een leuke bezigheid. Vaak zijn ze vanaf een jonge leeftijd al met muziek en het bewegen daarop bezig. Wanneer u zo’n actief swingend kind heeft, zijn onze kindercursussen erg interessant voor uw zoon of dochter.
Bij de Kidscursussen kan er altijd worden ingestroomd. Je betaalt dan cursusgeld vanaf het moment van deelname.

Guppy-Dance 2 jaar

Voor kinderen vanaf 2 jaar is er een nieuwe dansvorm ontwikkeld die we beweegkriebels noemen, want je kunt nooit te vroeg beginnen met bewegen en dansen. De kinderen leren hier spelenderwijs bewegen op muziek.

Kiddy-Dance 3 jaar / Mini-Dance 4 jaar

Lekker bewegen op muziek leren kinderen tijdens de speelse Kiddy-Dance & Mini-Dance. De kinderen leren dansen en bewegen op muziek die jonge kinderen aanspreekt.
Aan het eind van elk dansseizoen gaan de kinderen afdansen voor een mooi diploma.

Mini-HipHop 5 & 6 jaar

Mini-HipHop is net een stapje verder dan Mini-Dance en is vooral leuk voor kinderen die dansjes willen aanleren. Wij leren uw zoon of dochter gemakkelijke videoclipdansjes, dus een en al feest voor uw kind.
Aan het eind van elk dansseizoen gaan de kinderen afdansen voor een mooi diploma.

Mini-HipHop Theatershowgroep 5 & 6 jaar (alleen in het Theaterseizoen)

Tijdens de lessen Theater show volgen we het normale les programma van de Mini-HipHop en daarnaast bereiden we de kinderen voor op de Theatershow die altijd plaatsvindt in de maand juni. Hiervoor worden dan speciale Theatershowdansen aangeleerd en leren de kinderen ook als groep een dans uit te voeren.
Aan het eind van elk dansseizoen gaan de kinderen afdansen voor een mooi diploma.

Jazz-Dance 6 – 8 jaar

Leuke Dans Choreografieën leren, maar ook de basis-technieken van Modern en Jazz, zodat je later een hele goede danser of danseres zult worden. Een beetje discipline heb je voor deze cursus wel nodig. Aan het eind van elk dansseizoen gaan de kinderen afdansen voor een mooi diploma.

Klassiek Ballet vanaf 4 jaar

Tijdens deze lessen leren de kinderen op speelse wijze de danstechnische basis van Klassiek Ballet.
In deze lessen wordt gewerkt aan een danstechnische basis door middel van grond- en barre-oefeningen, passencombinaties en improvisatieopdrachten.
De lessen zijn zorgvuldig opgebouwd en aangepast aan de motorische vaardigheden en belevingswereld van het kind. De ballettechniek krijgt naarmate de kinderen ouder worden een steeds belangrijkere plaats in de les.
Ballet bestaat uit veel passen en bewegingen en de techniek vraagt kracht en precisie, hiervoor is regelmatige training nodig. Leerlingen krijgen zo bovendien nog meer plezier in de balletles, omdat zij nu zelf goed de ballettechniek beginnen te voelen en te begrijpen en grote vooruitgang boeken.