Wensink Dance Masters en HipHop, een gouden keuze!

Wensink DanceMasters en HipHop, een gouden keuze want wij horen bij de topscholen voor HipHop in Nederland. Wij hebben al meerdere nationaal kampioenen voortgebracht. Op deze pagina vindt je alle stijlen terug die in de HipHop terug komen.

HipHop Streetdance

Een dans die echt hoort bij deze tijd. Snel en modern. Maak je moves op hedendaagse muziek en dans mee op de vetste videoclips. Zowel voor de jeugd als voor volwassenen niet meer weg te denken. Zelfs de allerkleinsten vanaf 5 jaar leren op speelse wijze HipHoppen. Je leert dansen zoals je dat in videoclips ziet, je maakt indruk op schoolfeesten en het is een fantastische manier om je uit te leven.

Wat is Streetdance / HipHop?

In heel veel clips op TV en YouTube is HipHop dans te zien. Veel expressie, bewegingsvrijheid en improvisatie maken het tot een ontzettend leuke en dynamische danservaring. HipHop is op dit moment een van de meest beoefende dansvormen in Nederland. Onze instructeur leert je stapsgewijs de choreografie en verder alles wat je moet weten.

Wil je een keer een proefles meemaken dan ben je van harte welkom. Mail of bel ons even.

HipHop 12 t/m 16 jaar

Voor de oudere kids gaan we net even verder. Je danst op muziek van moderne videoclips waarbij alle aspecten van de HipHop aan de orde komen. Nu bij Wensink DanceMasters, straks misschien wel op TV!! Leer de nieuwste moves van onze choreografen.
Terug

HipHop 17 jaar en ouder

We gaan op basis van bekende videoclips de echte uitdaging aan. Met moves die net even wat lastiger zijn maar je zult merken dat je ook die na een aantal weken perfect onder de knie hebt.
Terug

HipHop Lyrical Intermediate Class 12 jaar en ouder

Het woord lyrical zegt het al. Deze HipHop stijl wordt gedanst op lyrics, de songtekst van de muziek. Een verhaal vertellen en dansen met gevoel, daar gaat het om. Het is een vloeiende en meer expressievere versie van de oorspronkelijke HipHop.
Terug

HipHop R&B Advanced Class 12 jaar en ouder

Vanwege de belangstelling voor deze Dansvorm heeft Wensink DanceMasters er voor gekozen een extra groep te starten (12 jaar en ouder) Gezellig met je eigen leeftijdsgenoten lekker bewegen op deze fantastische dansvorm
Terug

HipHop Jazz Contemporary 12 jaar en ouder

Deze HipHop stijl is een uitdagende mix waarin Jazz en Moderne dans samen komen met HipHop moves. Hou je van Jazz en Modern en vind je HipHop een te gekke uitdaging, dan is deze cursus echt iets voor jou.
Terug

Dancehall Open Class 12 jaar en ouder

Eind jaren ’70 is dancehall ontstaan als een aparte genre in de populaire Jamaicaanse muziek. In de jaren ’80 werd dancehall overheersender door de digitale ‘ ragga’ dancehall. Door de snellere ritmes veranderde ook de dans. Op reggae, reggaeton en andere populaire dancehall muziek worden snelle energieke dansbewegingen met invloeden uit zowel Jamaica als Afrika uitgevoerd.
Terug

HipHop B-anyhing

Wil je en kun je meer? Doe dan mee aan de audities voor de wedstrijdgroepen HipHop B-anything. Hier selecteren wij de (beste) dansers per team.

De B-anything crew bestaat uit de verschillende groepen maar je kunt ook Duo en Solo Wedstrijddansen
Terug