Musical in Apeldoorn

Musical in Apeldoorn

Telekids Musical School en RTL Talent Academy in Apeldoorn

Exclusief bij Wensink DanceMasters te Apeldoorn de musical lessen van de Telekids Musical School en de RTL Talent Academy.
Sinds de oprichting van de Telekids Musicalschool in 2013 wordt er les gegeven aan kinderen tussen de 4 en 9 jaar in 36 plaatsen door het hele land. Voor tieners tussen de 10 en 18 jaar is er de RTL Talent Academy. De lesprogramma’s voor beide scholen bestaan uit zang, dans en toneel en worden gegeven door ervaren vakdocenten. Voor de allerjongsten, 4 tot en met 6 jaar, is er Telekids Mini’s. Voor de leerlingen van 7 tot en met 9 jaar de KidsClub.

Naast de voor de hand liggende musical vaardigheden, werken de leerlingen ook op breder vlak aan hun ontwikkeling. Zo worden sociale en communicatieve vaardigheden, creativiteit en zelfvertrouwen gestimuleerd. De leerlingen krijgen bovendien bijzondere kansen. Zo zijn er gastlessen van musical-sterren en bestaat de mogelijkheid om mee te werken aan tv-programma’s. Twee keer per jaar laten de leerlingen zien wat zij hebben geleerd in een musical voorstelling.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.telekidsmusicalschool.nl

Leslocatie:
Wensink DanceMasters
Musschenbroekstraat 19
7316 JD Apeldoorn

Dag: Tijdstip: Lestype:

Vrijdag 15:30 – 16:30 uur Mini’s (4 t/m 6 jaar) Telekids Musicalschool
Vrijdag 16:30 – 18:00 uur KidsClub (7 t/m 9 jaar) Telekids Musicalschool
Vrijdag 18.00 – 19.30 uur TeensClub 1 (10 t/m 14 jaar) RTL Talent Academy