Styldansen voor de kids

Vanaf 7 jaar kunnen kinderen bij onze dansschool al leren stijldansen. Dit kan door middel van een cursus op de dansschool maar daarnaast geven wij ook lessen op basisscholen. Om mee te kunnen doen heb je wel een danspartner nodig en samen gaan jullie dan de basispassen leren van de chacha, de rumba, jive en zelfs de quickstep komt erbij.

Aan het eind van elk dansseizoen gaan de kinderen afdansen voor een mooi diploma en kinderen die al wat langer op les zitten kunnen ook meedoen aan regionale danswedstrijden.

Styldansen voor de jeugd

Waar leert je op een leuke manier op muziek te bewegen? En hoe leer je die leuke jongen of dat leuke meisje kennen? En hoe combineer je dat allemaal ook nog eens met het sociale leven? Dat kun je allemaal bereiken wanneer je gaat stijldansen. Samen met je leeftijdsgenootjes leer je in een leuke, gezellige omgeving dansen op de muziek die jij leuk vindt!

Tijdens de jeugd lessen stijldansen, leer je niet alleen dansen, maar ook mensen kennen. Je leer de Ballroom dansen zoals Engelse Wals en Quickstep maar ook de Latin dansen als de ChaCha en de Jive. Ontdek je talent in de talloze nieuwe dansen die je gaat leren. Waar wacht je nog op?

Aan het eind van elk dansseizoen is het mogelijk om mee te doen aan de Danstest.