Wensink Dance Masters en HipHop, een gouden keuze!

Wensink DanceMasters en HipHop, een gouden keuze want wij horen bij de topscholen voor HipHop in Nederland. Wij hebben al meerdere nationaal kampioenen voortgebracht. Op deze pagina vindt je alle stijlen terug die in de HipHop terug komen.

HipHop Streetdance

Een dans die echt hoort bij deze tijd. Snel en modern. Maak je moves op hedendaagse muziek en dans mee op de vetste videoclips. Zowel voor de jeugd als voor volwassenen niet meer weg te denken. Zelfs de allerkleinsten vanaf 6 jaar leren op speelse wijze HipHoppen. Je leert dansen zoals je dat in videoclips ziet, je maakt indruk op schoolfeesten en het is een fantastische manier om je uit te leven.

Wat is Streetdance / HipHop?

In heel veel clips op TV en YouTube is HipHop dans te zien. Veel expressie, bewegingsvrijheid en improvisatie maken het tot een ontzettend leuke en dynamische danservaring. HipHop is op dit moment een van de meest beoefende dansvormen in Nederland. Onze instructeur leert je stapsgewijs de choreografie en verder alles wat je moet weten.

Wil je een keer een proefles meemaken dan ben je van harte welkom. Mail of bel ons even.

HipHop 10 t/m 14 jaar

Voor deze groepen gaan we bezig met toffe lessen waarbij je danst op muziek van moderne videoclips met alle aspecten van de HipHop die aan de orde komen. Nu bij Wensink DanceMasters, straks misschien wel op TV!! Leer de nieuwste moves van onze leraren.
Terug

HipHop Advanced 8 t/m 14 jaar

Bij deze groepen gaan we nog een stapje verder. Ga je voor meer uitdaging en heb je al HipHop ervaring dan is deze cursus misschien wel wat voor jou!!
Terug

HipHop WDM Crew

Wil je en kun je meer? Doe dan mee aan de audities voor de wedstrijdgroepen HipHop WDM Crew. Hier selecteren wij de (beste) dansers per team.

De WDM crew bestaat uit de verschillende groepen maar je kunt ook Duo en Solo Wedstrijddansen
Terug